Gasthuisstraat 30 8520 Kuurne 056 71 10 32 centrumschool.kuurne[at]telenet.be
bosdag eerste leerjaar

Het eerste leerling ging op bosdag naar het Polygoonbos in Zonnebeke.

In de voormiddag gingen we op verkenning in het bos. Tijdens de leerrijke en actieve boswandeling leerden we heel wat bij over de natuur. Daar hield het niet bij op: veel kinderen zagen zelfs echte kabouters!

Na een stevige lunch en wat ravotten op het speelplein volgden we het kabouterpad. Aan de hand van leuke doe-opdrachtjes kwamen we nog meer te weten over het bos en de natuur. Insecten vangen en deze bestuderen? Verschillende soorten bladeren zoeken? Zo ver springen als een haas? … We hebben het allemaal gedaan! We kregen de hulp van enkele ouders: heel erg bedankt!

Geniet van de foto’s en als je goed kijkt zie je misschien wel een kabouter!

(klik op de foto om het album te bekijken)