Gasthuisstraat 30 8520 Kuurne 056 71 10 32 centrumschool.kuurne@telenet.be
superhelden pk1b

‘k Zag 2 helden, superhelden die de mensen helpen. Ze zijn niet bang, ze zijn zo stoer. Ze liggen altijd op de loer. Ze vliegen hier, ze vliegen daar. Ze vliegen samen door elkaar. (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

carnaval pk1b

Tijdens het thema carnaval was het soms wat schrikken! Zo liep er plots een leeuw rond in onze klas. Gelukkig was er nog een clown die de leeuw kon temmen. (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

zwemmen K23b

Spatten, drijven, glijden, overloopspelletjes,… en tenslotte samen in de douches. Vele blije gezichtjes ! Wekelijks krijgen kleuters de kans om te gaan zwemmen, eveneens dankzij de helpende handen van de zwemouders. (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

carnaval onderbouw

  (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

kronkeldiedoe

  (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

gipsmaskers

  (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

IMG_1159

              Om volgend jaar een goede school en studierichting te kiezen, brengen we met onze zesdeklassers bezoeken aan enkele secundaire scholen. Vrijdagvoormiddag 27 februari trokken we naar PTI@work, een landschap van keuzeworkshops waar de leerlingen kennismaken met allerlei technische handelingen, werktuigen en technieken die binnen het PTI Kortrijk worden […]

dsc_0097

              Water is alomtegenwoordig en voor ons heel vanzelfsprekend. ¬†Op een wandeling door Kuurne kwamen we voortdurend in contact met water: de Heulebeek, de Leie, de watertoren, het zwembad, … Water is noodzakelijk voor mens, dier en natuur. In de proefjes ‘s namiddags leerden we water te zuiveren, bewust […]

carnaval 45

(klik op de foto om het volledige album te bekijken)