Gasthuisstraat 30 8520 Kuurne 056 71 10 32 centrumschool.kuurne@telenet.be
KleinFormaat-7

Op vrijdag 24 oktober organiseerden de OO’s de eerste “bjètentocht’. Zo’n kleine 300 deelnemers maakten een griezelige wandeling en werden nu en dan getrakteerd op een lekker hapje of drankje. Klik op de foto om alle griezels (en mindere griezels) te bekijken.

DSCF1667

Als afsluiter van ons W.O.-thema ‘Kom binnen in onze klas!’ organiseerden de kinderen van het eerste leerjaar zelf een receptie. Na het maken van overheerlijke hapjes, het vouwen van servetten,… kwamen enkele kinderen van de andere klas op bezoek om feest te vieren. Een leuke afsluiter voor de herfstvakantie!

DSC_0697

Baby Nelson op bezoek!Noah werd in augustus grote broer! Baby en mama kwamen op vrijdag 24 oktober eventjes op bezoek in klas! Wat is de baby klein! Kleine handjes, kleine voetjes,… NOGMAALS EEN DIKKE PROFICIAT AAN NOAH EN ZIJN MAMA EN PAPA!

uitnodiging-grootouderfeest-leerkrachten

Grootouderfeest in de kleuterafdeling op 18 november. De kleuters, hun juffen en directeur Koen nodigen alvast alle grootouders uit op hun groots schlagerfestival ! (klik op de uitnodiging om meerdere foto’s uit de fotoshoot te bekijken)

Rap-81057

               

IMG_0977

              Naar aanleiding van het weekend ‘Buren bij kunstenaars’, trokken de zesdes op vrijdag 17 oktober naar 3 Kuurnse kunstateliers. De kunstenaars stelden er ter plaatse hun creaties en werkwijze voor. ‘s Voormiddags bezochten we Edgard Defoort. Zijn oeuvre bestaat hoofdzakelijk uit klassieke en abstracte beeldhouwwerken. Hij vertelde ook […]

tosdag 2de

We zijn maandag op bosdag geweest. Het was keitof! We moesten op een berg stappen en dat was lastig. Bijna iedereen gleed uit, daardoor waren we heel vuil. We vonden een kikker, één rups met haar en ook een rups zonder haar. Er was ook een liefdesbron in het bos. Bij het eten kregen we […]

p:K 1A bos

Rood, geel, groen, bruin… Wat is de natuur mooi met alle herfstkleuren! Samen met het hele eerste kleuter konden we de herfsttaferelen bewonderen in het Heulebekebos… De foto’s spreken voor zich… (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

dozen p:k 1A

Kleine dozen, grote dozen, smalle dozen, … DOZEN OVERAL!!De voorbije weken werkten en speelden wij met en rond dozen! Superleuk! We maakten tekendozen, een autodoos, een ballenbaddoos, een huis,… Supergeslaagd thema!