Gasthuisstraat 30 8520 Kuurne 056 71 10 32 centrumschool.kuurne[at]telenet.be

Op 24 april was er voor kleuter en lager de bewustmakingsdag rond 100 jaar Groote Oorlog. Het werd een zeer boeiende en leerrijke dag. (klik op de foto voor het volledige album)

Maandenlang naar uitgekeken… en dan was het vandaag eindelijk zo ver. We vertrokken op plattelandsklassen. Na een halfuurtje dolle ambiance in de auto, kwamen de leerlingen aan in Woumen. Mathilde van het Blosocentrum ontving ons met open armen. We mochten onmiddellijk aan de slag met het opmaken van onze bedden. Voor sommige leerlingen werd het […]

(klik op de foto om het volledige album te bekijken)

De kinderen van het eerste leerjaar gingen op bezoek naar kinderboerderij “Bokkeslot.” Ze werden er omgetoverd tot echte bakkers en dankzij hen konden de dieren ook opnieuw smullen in hun propere stallen. (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

(klik op de foto om het volledige album te bekijken)

Muzische vorming in 2A! Klik op de afbeeldingen om de verschillende albums te bekijken.

Wat als er wel plaats geweest was in de herberg … meer dan 2000 jaar geleden? Bekijk hier de foto’s van onze kerstmusical!