Gasthuisstraat 30 8520 Kuurne 056 71 10 32 centrumschool.kuurne@telenet.be
kermis tweedrie

                    De kleuters mochten in de klas frietjes bakken, frietjes verkopen, een botsauto of draaimolen knutselen, eendjes vissen, ringen werpen, blikken omver gooien, een frietzak knutselen, op de draaimolen zitten en nog veel meer. Ze waren alvast heel enthousiast.

kermis eerste

                 

naar de bib

Ons eerste bezoek aan de bibliotheek is achter de rug. We kozen er boekjes voor in de klas en mochten naar enkele verhaaltje luisteren. (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

DSCF8658

                  Jules gaat naar de kermis en koopt er frietjes. Wij bakten er in onze klas. Mmm … wat waren ze lekker.

DSCN4718

                    Het thema is “Jules gaat naar de kermis” Op de kermis kan je lekkere frietjes eten.

politieke

                De kleuters waren heel enthousiast toen ik vertelde dat we het thema “De politie” zouden uitwerken ! Boeven pakken, een politiekantoor en politiecel inrichten, er kwam zelfs een echte motoragent op bezoek !

marieke

                  Een kijkje op de eerste schoolweken in K23C, want er gebeurde al heel wat in ons kleuterklasje !

DSCI1070

                  De kleuters mochten proeven van passievrucht, we bespraken hoe een mango, framboos, passievrucht,… eruit ziet, we knipten uit reclamefolders groenten en fruit en kleefden die op om een fruit-groentenmannetje te maken, we maakten een smoothie met groene meloen, banaan, gele kiwi en sinaasappelsap, we hebben fruit […]

klas valentine

De eerste weken in P/K1A vlogen voorbij: tekenen, kleuren, dansen, fietsen, zingen, spelletjes spelen,… (klik op de foto om het volledige album te bekijken)