Gasthuisstraat 30 8520 Kuurne 056 71 10 32 centrumschool.kuurne[at]telenet.be

U merkte het al, maar vanaf nu verschijnen alle foto’s van de activiteiten op de facebookpagina van de school.  Klik op deze link, geef de school een duimpje en mis niets meer.

Zondag 3 juni was er ons jaarlijks schoolfeest. Een feest met heel wat activiteiten voor onze leerlingen, met de strips van Jommeke als rode draad. De zon was van de partij, dus de sfeer kon niet stuk. (klik op de afbeelding op het volledige album te bekijken)

Dinsdag ging het eerste leerjaar richting Boudewijn Seapark. Eenmaal aangekomen kregen we een fantastische rondleiding en kwamen we wel heel dicht bij de dieren. We kregen een superuitleg over hun verzorging en de dolfijnen gooiden zelfs een bal naar ons. Met enkele attracties en een ijsje sloten we een zonnige, maar vooral keileuke dag af. […]

Op 24 april was er voor kleuter en lager de bewustmakingsdag rond 100 jaar Groote Oorlog. Het werd een zeer boeiende en leerrijke dag. (klik op de foto voor het volledige album)

Maandenlang naar uitgekeken… en dan was het vandaag eindelijk zo ver. We vertrokken op plattelandsklassen. Na een halfuurtje dolle ambiance in de auto, kwamen de leerlingen aan in Woumen. Mathilde van het Blosocentrum ontving ons met open armen. We mochten onmiddellijk aan de slag met het opmaken van onze bedden. Voor sommige leerlingen werd het […]

De kinderen van het eerste leerjaar gingen op bezoek naar kinderboerderij “Bokkeslot.” Ze werden er omgetoverd tot echte bakkers en dankzij hen konden de dieren ook opnieuw smullen in hun propere stallen. (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

(klik op de foto om het volledige album te bekijken)

Muzische vorming in 2A! Klik op de afbeeldingen om de verschillende albums te bekijken.