Gasthuisstraat 30 8520 Kuurne 056 71 10 32 centrumschool.kuurne@telenet.be
23a

De kleuters deden heel wat indrukken op in de nieuwe klas. Wat ze allemaal beleefden is te zien op de leuke foto’s van de eerste schoolweek. (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

DSC_0512

  Indrukken van de eerste schoolweek. Aan de vele blije gezichtje is te zien dat de kleuters het heel leuk vinden in hun (nieuwe) klas. Ze krijgen de kans om van alles te ontdekken. (klik op de foto om het volledige album te bekijken)

Herschaalde-kopie-van-DSCF0109

              De eerste week school zit er ook al weer op. We blikken terug op een week vol ontdekkingen: hoekjes, vriendjes, speelplaats en veel meer leren kennen. Geniet van de foto’s !

DSC_0105

              Vrijdagnamiddag trokken de duo’s van eerste en zesde leerjaar naar het speelplein! Elkaar spelend leren kennen leverde op het eind van de middag al mooie vriendschappen op!

DSCF1355

De eerste schooldag kregen de kinderen van het eerste leerjaar een meter of een peter. De kinderen van het zesde leerjaar ‘zorgen’ dit schooljaar voor hun petekind. Samen krijten was dan ook een leuke afsluiter van de eerste schooldag! (klik op de afbeelding om het volledige album te bekijken)

DSCF3587
img_5232

              Om 8u15 was het zover. De poorten van onze Centrumschool openden zich en onze enthousiaste kinderen werden op de blauwe loper verwelkomd. Elk leerkracht deelde aan de kinderen van de nieuwe klas een badge met smiley uit. Meteen ons thema voor dit schooljaar: Happy ! Blije en vriendelijke […]

IMG_8481

                Welkom aan ouders, kleuters en peuters, broers en zussen… Het kleuterteam is er klaar voor. De juffen verwelkomen, een simpel woord, vertellen in geuren en kleuren, luisteren naar vakantieverhalen, anekdotes en herinneringen … Een geschenkje uit de visput, exploreren op de klimblokken geschonken door onze ouderraad… Verwonderde […]

DSC_0447

                  Met deze link (en wat geduld) haalt u alle foto’s binnen in volledige kwaliteit ! http://www.filedropper.com/archief_1